zondag 30 april 2017

Bijna thuis

Aan alles komt een eind en zo ook aan onze vakantie.
De laatste dag hebben we grotendeels op het strand doorgebracht.
Later bleek dat dit best uniek was. Het was voor eind april uitzonderlijk warm.
Dat was voor het water niet het geval, dat vonden wij uitzonder koud!
Desondanks wilde de kinderen natuurlijk toch surfen, daarvoor waren ze immers hier in LA. 
De planken werden geregeld en de wetsuits gepast. 

Die waren echt nodig, ik overdrijf niet als ik zeg dat het water aanvoelde als 10 graden max. Respect dan ook dat Maud en Youri het toch gingen proberen.


Maar niet alleen de watertemperatuur maakte dat de kinderen snel weer uit het water kwamen. Ook de golven waren erg hoog. Alleen het met een grote plank door de branding komen was al een hele opgaaf. Uiteindelijk was het surfen van korte duur. 


Het was wel heel gezellig. We waren op Manhattan beach. Het strand is ontzettend breed en de boulevard is een deel voetpad en grotendeels fietspad. Hier wordt gefietst, geskateboard, gerolschaatst. Eigenlijk zagen we alles wel voorbij komen op wieltjes. En keurig met de fietshelmpjes op, dat is hier echt heel normaal.
Aan het eind van de middag hebben we onze koffers weer opgehaald. Die hadden we in het huis van onze vrienden achter gelaten. We konden nog even een kledingswitch doen voor we naar de airport gingen. 
Vanaf daar werd het wachten. Wachten in de rij voor de security, wachten op het boarden en wachten op vertrek.
Op dit moment wachten we op onze tweede vlucht van Panama naar Curacoa.
Nog even volhouden, de nachtvlucht hakt er wel in. Maar nog even en dan sluiten we we alle beestjes weer in ons armen. Kan niet wachten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten