vrijdag 28 april 2017

Overal koud

Zit je dan in je huisje in Los Angeles. Beide kids niet fit en geen zin om iets te ondernemen.
Ze waren pas om 10.00 wakker. Nou ja wakker, Maud had zeer slecht geslapen doordat ze voortdurend wakker werd van een dichte neus. Zelfs de aangeschafte neusspray hielp niet.
Toen Erik en ik terug kwamen van de winkel met wat vers brood lag Maud alweer te slapen.
In te halen wat ze die nacht te kort gekomen was. Ook goed, ze zal het wel nodig hebben.
Youri heeft de dag voornamelijk op de bank doorgebracht. Zittend, liggend, ondersteboven, achterste voren, slapend en wakker.
Gelukkig hadden we voor LA maar twee activiteiten in gedachte. De eerste was het bezoeken van de filmstudio's en de tweede was planksurfen. Oja, er was nog een derde, maar die werd al snel weg gewuifd. De wens van de kinderen was om naar zo'n groot glijbanenpark te gaan. Daar heb je er hier meerdere van. Maar gisteren bij aankomst bleek het hier qua temperatuur nog niet zo verschrikkelijk warm te zijn en dus vielen de glijbanen af. Wij zijn natuurlijk vreselijk verpest met de temperatuur op Curacao. Het valt echt op dat we veel koud vinden terwijl dat eigenlijk best meevalt. 
We zijn een paar dagen geleden zelfs aangesproken door iemand in een restaurant die zich afvroeg waar wij vandaan kwamen. Ze wees daarbij op onze vesten die we droegen. Ze begreep er niks van, want zelf hadden ze het hardstikke warm. 
Nu vandaag uit viel hebben we een keuze moeten maken wat we morgen gaan doen. Éen van de twee items kan niet doorgaan.
Het is het surfen geworden. Dat gaan we doen samen met kennissen die we kennen van onze reis door Costa Rica. Zij wonen hier in LA en zijn fanatiek surfers. Morgen dus op pad met deze mensen die precies weten waar we moeten zijn en hoe alles te regelen. Makkelijk gaat bijna niet.
Wel pas in de middag, want hun kinderen willen graag mee maar moeten eerst nog tot 14.00 uur naar school. 
Dat maakt wel weer dat iedereen eerst z'n nodige uurtjes rust kan pakken. Hopelijk zijn de kinderen dan weer fit genoeg voor wat actie.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten