zondag 27 december 2015

Poep ruimen

De kerstdagen vliegen voorbij. Je hebt er zo lang naar toe geleefd en voor je het weet zijn ze weer voorbij.
Misschien komt dat ook wel doordat de afgelopen twee dagen niet veel anders waren dan de andere dagen.
We zijn gisteren dan wel wezen brunchen en vandaag hebben we bij vrienden gegeten, maar voor de rest bestond de dag gewoon in het teken van de honden. Zoals elke dag.
Ik kan de poep niet laten liggen omdat het nu kerst is. Dat slaat natuurlijk nergens op.
Elke dag maak ik een rondje door de tuin om alles wat ik tegenkom te verwijderen. 
En ja, dat doe ik ook op eerste en tweede kerstdag. De honden houden er nou niet bepaald rekening mee dat het feestdagen zijn. 
De drieling intergreert goed in de roedel. Ze zijn helemaal geaccepteerd. Tico en Vera spelen regelmatig met de kleintjes.
Als ze dan moe zijn hebben ze een bijzonder plekje om te slapen.


Het zijn wel schattige hummeltjes hoor. Waren ze een paar dagen geleden nog bang als je ze oppakte, nu staan ze tegen je aan en willen ze juist dat je ze oppakt.
Het kleinste droppie komt ook al naast je op de ligstoel liggen.


Ben ik geen schatje? Dit is het kleinste meisje. Ze is vernoemd naar de vriendin van Maud. Ze heet nu Mandy.
Het andere meisje heet Mila.


Nu vonden we het leuk om het mannetje dan ook een naam met een m te geven. We kwamen er alleen niet uit. Wie heeft er een goed idee voor deze spetter?


Vanavond ben ik met Erik, Maud en vrienden van ons naar het concert van Jan Smit geweest.
Ik had eindelijk weer eens een keer wat gewonnen. In Nederland deed ik altijd met van alles en nog wat mee waar wat bij te winnen viel. Regelmatig had ik geluk en kon ik iets ophalen of kreeg ik wat toegestuurd.
Hier heb ik dat geluk minder of eigenlijk niet.
Maar deze keer een mazzeltje, ik won bij Albert Hein kaarten voor Jan Smit.
Youri krijg ik echt niet mee. Zelfs niet als ik geld toe leg. De rest ging wel mee. Het was op een hele leuke lokatie en totaal niet druk. Tweede kerstdag is dan ook een wat rare dag om een concert te geven. Over het algemeen ben je dan druk met het kerstdiner.
Doordat het zo rustig was stonden we natuurlijk weer vooraan. Vooraan staan is een soort van sport geworden. En tot nu toe een sport met vele overwinningen. 
Foto's zijn nog in het bezit van Maud, die komen wel een andere keer. Nu maar eens proberen te slapen. Morgen moet er onder andere weer poep worden geruimd.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten