maandag 7 december 2015

Autoloos

Vandaag was ik manloos, kinderloos en autoloos. Alleen niet hondloos, daar lopen er nog genoeg van.
Mijn auto moest vandaag naar de garage voor zijn onderhoudsbeurt. Vervangend vervoer kennen ze hier niet, dus is het even goed inplannen hoe en wanneer.
Maar het betekent wel dat je zo'n dag als vandaag geen kant uit kunt.
Heeft zo z'n nadelen, maar ook heus voordelen. Je komt nog eens aan dingen toe die er al een tijdje lagen. Zijn vaak geen leuke klussen anders had ik ze allang gedaan haha. Maar nu kon ik er niet meer onderuit.
Daarna heb ik me bezig gehouden met stukjes schrijven. Vandaag onder andere een stukje over de kerstmarkt waar we zaterdag staan. Dan gaan we weer proberen hondenspeeltjes te verkopen.
Ook hebben we deze keer heel veel snacks voor honden. Ik hoop dat deze markt een groter succes wordt dan de vorige.
Een ander stukje ging over Vera. Vera is klaar voor een nieuw huisje. Ze is nu ingeënt, gesteriliseerd en haar vacht is weer helemaal in orde. Het stukje met foto's moet spreken en dat is nog best moeilijk.
Ook al gaat het schrijven mij makkelijk af, een hond 'verkopen' is niet zo maar iets.
Ik wil in mijn stukjes altijd vooral laten blijken dat deze honden al zo'n erbarmelijke geschiedenis achter de rug hebben dat alleen echt hele lieve mensen mogen reageren. Maar dit moet dan weer zonder te oordelen en dat is nog best moeilijk. 
Ik denk wel dat het gelukt is. We zullen zien. Dit is niet zo de tijd om honden aan de man te brengen. Mensen zijn te veel bezig met de aankomende feestdagen. Toch proberen we het, want als het wel lukt hebben we weer een plekje voor de kerstdump gevallen.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten