zaterdag 30 mei 2015

Lekker op tijd

Vanmorgen begon de dag met het inschrijven voor de colorwalk. 
In Nederland kennen we de colorrun. Hier doen we alles rustig aan, dus hebben we een colorwalk.
Vandaag inschrijven en volgende week lopen.
Nu we toch op pad waren konden we meteen wat winkels aandoen die we al langer op het lijstje hadden, maar waar we nog even geen tijd voor hadden gehad.
Zo was het wel weer eens leuk om langs Mensing's Caminada te gaan. Een boekenwinkel te vergelijken met de Bruna. Ze hebben er van alles. Knutselspulllen, kantoorartikelen, speelgoed, boeken, tijdschriften en sinds deze week ook weer de schoolspullen.


Wat vliegt de tijd toch. Nog maar vijf weken school en dan hebben de kids alweer vakantie.
Ik heb helemaal niet het gevoel dat we al zo ver zijn. Maar de winkels zijn zich al weer aan het opmaken voor het volgende schooljaar.
Maud was mee en heeft meteen maar een agenda uitgekozen. Lekker op tijd, dan heb je tenminste nog alle keus.
Youri heeft er aankomend jaar ook voor de eerste keer 1 nodig. Geen idee welke hij zal kiezen, er is zo veel. Binnenkort ook maar even met hem die kant uit.
Jack had vandaag een lekker snack moment. 
Zie hier snack a Jack.


Heerlijk kauwen op een staafje. Totaal genieten!
Wat minder genieten is het voor het straat teefje uit het hofje hier in de buurt. Lisa hebben we haar gemakshalve maar even genoemd. Het teefje waarvan haar vriendjes naar het asiel zijn gebracht.
Zij heeft allerlei wondjes op haar lijf, waarschijnlijk door de vele vlooien. Die jeuken, zij gaat krabben en die wondjes gaan ook weer jeuken.
Toen ik gisteren toch bij de dierenarts was heb ik voor deze hond ook medicatie gekocht.
Een anti vlooien tablet en iets tegen de korstjes. Nu maar even afwachten of het werkt. Als ze straks geen jeuk meer heeft zal ze vast ook een stuk blijer voelen. 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten