maandag 11 mei 2015

Enkele reis

Dat mijn blog mensen inspireert om te doneren is natuurlijk geweldig.
Ik krijg wel eens vaker donaties in de vorm van geld of voer. Maar omdat het nu een kind was met dit geweldige gebaar, wilde ik daar toch even extra aandacht aan schenken.
Neemt niet weg dat ik uiteraard blij ben met elke donatie. Klein of groot van klein of groot.
Wat ook erg leuk is, is dat ik door mensen die mijn blog lezen ben benadert omdat zij graag een hondje mee naar Nederland willen nemen.
Natuurlijk zijn donaties meer dan welkom, maar voor elke geredde hond zijn wij ook altijd weer op zoek naar een baasje.
Zolang de hond nog niet is geadopteerd is de fosterplek bezet en kan er dus geen nieuwe redding plaats vinden.
Alles is aan elkaar verbonden. Daarom ben ik net zo blij met iemand die een donatie schenkt als met iemand die een hond een mooie toekomst geeft.
Dit gezin is nu op vakantie op Curacao en vond het een mooi gebaar om een hond van hier een mooie toekomst in Nederland te bieden. Prachtig! De geredde honden van hier zijn stuk voor stuk dankbare, vriendelijke en trouwe metgezellen. Voor mij is het helder, er komt nooit meer een rashond nu ik weet hoe blij je een hond van straat kan maken.
Door mijn schrijven weet ik gelukkig meer mensen daarvan te overtuigen.
Dit gezin staat nog voor een moeilijke uitdaging. 
Wordt het deze?


Of gaan we voor deze?


Vandaag kwamen ze even kijken naar Roy. Ook goedgekeurd. Het wordt nog moeilijk. Gelukkig sta ik niet in hun schoenen en hoef ik alleen maar te vertellen hoe lief ze allemaal zijn.
Een hond naar Nederland over laten vliegen kan altijd!
Wij regelen alle papieren en entingen. Dat is bij elkaar €100. Dan komt er nog de vlucht en een bench bij. De bench zou je kunnen lenen. Die moet dan wel weer terug. De kosten van de vlucht zijn verschillend per maatschappij. Klm vraagt 200 dollar. Bij Arke betaal je de meerkosten voor overbagage. En heb je weinig bagage en neem je een kleine hond dan kost het niks extra's.
Kom je niet zelf, maar heb je wel interesse dan zullen we een vluchtbegeleider voor je zoeken. Deze neemt de hond dan op zijn of haar ticket mee. Voor jou dan de taak om op Schiphol te staan om de hond in ontvangst te neem.
Dus mocht je overwegen een hond aan te schaffen? Denk dan eens aan de arme stakkers hier.
Vastgebonden aan hekken, achter gelaten in ver weggelegen gebieden of zielig alleen thuis terwijl de bewoners al lang en breed verhuisd zijn! Allemaal om zonder hulp uiteindelijk een pijnlijke dood te sterven. Door de stichtingen van hier weer opgelapt en wachtend op een forever home.
Kijk eens naar bruintje.



Deze lieve dame van bijna 6 maanden wil ook zo graag een eigen gouden mandje.
Ze heeft haar eerste 8 weken van haar leven aan een dikke ketting moeten liggen.
En weet je waarom? Omdat ze overal poepte!! 
Meegenomen door een vrouw die dat niet kon aanzien.
Of Koetje. Een Jack Russel achtig hondje. Gedumpt en daarna aangereden. Nu herstellende van een bekkenfractuur.
Is dat misschien wat je zoekt? 


Mocht je meer willen weten stuur dan gerust een berichtje. Wij zijn altijd bereid mee te denken en te helpen in een enkele reis naar Nederland. Enne kattenliefhebbers, voor jullie geldt hetzelfde. 
We hebben hier heel veel katten die een baasje zoeken. 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten