zondag 22 februari 2015

Blije diertjes

Wat zijn de honden weer blij dat we er zijn. Ze hebben ons ondanks de goede oppas echt wel gemist.
Ze komen hun aandacht halen en genieten er echt van. Bij poes merk je dat ze weer beter begint te eten als wij er zijn en ze komt zowaar wat extra aandacht halen.


Helaas voor onze dieren weerhoud ons dat er niet van om op vakantie te blijven gaan.
Er is zo veel moois aan deze kant van de wereld te zien, dat is zonde om niet te bekijken. Zeker nu vanaf Curacao de reizen naar die landen een stuk korter zijn. Dus sorry diertjes.
Vanwege de afgelopen vakantie hadden we even een stop op fosterhondjes. Het is mijn passie om dieren op te vangen, maar ik vind het niet zo netjes om anderen daar mee op te zadelen.
Dat was best heel moeilijk! Er zijn meerdere keren via Facebook noodoproepen voorbij gekomen van mensen die honden hadden gevonden die direct zorg nodig hadden. Als die oproep dan onbeantwoord blijft is het echt heel moeilijk om niet te reageren. Mijn hart roept heel hard ja, maar mijn geweten vond het niet goed.
Het is een applaus waard dat ik het volgehouden heb. Bij één hond heb ik nog op het puntje gestaan te reageren, maar gelukkig werd het toen net opgelost.
En nu zijn we er dus weer en kan ik weer opvangen. Ik had verwacht dat de telefoon roodgloeiend zou staan, maar het valt nog mee.
Afgelopen weken was er echt een tekort aan fosters, nu is er geen acuut noodgeval.
Maar wat niet is zal heus wel komen.
Ik verwacht deze week nog een fosterhond te hebben.
Morgen zal ik in ieder geval een hond gaan vangen die op straat leeft. Zij woont met de hond waar ik een paar weken geleden ben geweest die ziek zou zijn maar wat uiteindelijk wel mee viel. De bewoonster uit die straat vertelde dat deze hond al zo vaak puppy's heeft gehad.
In overleg met haar hebben we een afspraak gemaakt met stichting dierenhulp en wordt deze hond dinsdag gesteriliseerd. Daarover morgen meer.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten