zaterdag 23 juli 2016

Even pauze

Vandaag hebben we wat laatste winkels bezocht en zijn we even langs het strand gegaan.
Ik wil altijd overal het strand bekijken, dat is een soort tik van mij. Overal het zand voelen en het magische geluid van de zee horen.
Het was niet echt strandweer, dus meer dan een rondje langs de boulevard is het niet geworden.
Maar alles wordt straks ruimschoots goed gemaakt. Tijdens de cruise zal ik genoeg stranden zien.
Morgen is het dan eindelijk zo ver. We rijden van Fort Lauderdale terug naar Miami. Daar leveren we de auto in en worden vervolgens met een shuttle busje naar de aanlegsteigers van de cruiseschepen gebracht. 
Als we eenmaal aan boord zijn hebben we geen WiFi meer. Dat betekent vanaf morgenavond ook even geen blog meer. 
Op zondag 31 juli zal ik weer online komen en vertellen over de cruise.
Ik kan in ieder geval vast vertellen dat we morgenmiddag vertrekken. We zijn dan twee dagen op zee om daarna dinsdag aan te komen op St Maarten. De dag erna doen we de Amerikaanse Maagdeneilanden aan. Op donderdag bezoeken we de Britse Maagdeneilanden. Daarna weer een dag volledig op zee om zaterdag aan te komen op onze laatste bestemming, de Bahama's.
Vooral die laatste bestemming lijkt me werelds! Ben natuurlijk gek op de onderwaterwereld. Denk dat ik daar wel aan mijn trekken kom.
De kinderen verheugen zich vooral op al het entertainment op het schip. Zoals je op de foto al kunt zien is er genoeg vertier op het achterdek. 
Voor nu even een kleine pauze wat betreft het schrijven. Over 9 dagen zijn we weer online met een reisverslag en een update over de hondjes.
Voor iedereen die tussen door ook op vakantie gaat, fijne vakantie!!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten