zondag 3 juli 2016

Moeilijke slaper

Voor vandaag hadden we allerlei wilde plannen. Naar het strand, brunchen, barbecuen, maar het werd helemaal niets.
Niet omdat er zo veel tussen kwam waardoor het niet doorging, maar juist omdat iedereen behoefte had aan niks. En niks kan ook heel lekker zijn.
Ik ben een zeer slechte slaper. Ik kan moeilijk in slaap komen. Als ik laat thuis kom en dan mijn blog nog moet schrijven weet ik al dat ik zeker nog 1,5 tot 2 uur wakker zal zijn.
Dat betekent dus zoals gisteren toen ik om 01.00 thuis kwam ik zeker niet voor 02.30 in slaap kan komen. Natuurlijk heb ik wel geprobeerd om mijn blog eerder op de dag alvast te schrijven, maar helaas werkt dat niet. In de loop van de dag is er nog niet altijd voldoende inspiratie, is er nog geen onderwerp of is er gewoon simpelweg geen tijd.
Het komt er echt op neer dat vrijwel altijd het allerlaatste wat ik doe en ook moet het schrijven van het blog is.
En daarna komt dan nog even een het stukje ontspanning zoals wat lezen of tv kijken. Dat laatste stukje ontspanning wat ik nodig heb duurt dus ongeveer 1,5 tot 2 uur.
Bij laat slapen hoort vaak ook laat wakker worden wat dan ook vandaag het geval was.
Ach, geeft allemaal niks. Als er verder geen afspraken staan en ook de kinderen geen plannen hebben is het prima.
Als wij op zo'n dag niet veel doen, dan doen de honden gewoon lekker mee. Lig je op een strandbedje te lezen, dan zitten er rustig drie honden om je heen.


Ga je tv kijken op de bank, dan liggen ze daar weer aan je voeten. En soms ben je gewoon hondjes kwijt en als je die dan gaat zoeken liggen ze heerlijk siësta te houden.


Ik denk dat ik gewoon maar heel lang naar bovenstaande foto moet kijken. Zo ontspannen als zij ligt, heerlijk. En nee, ik ga dan niet ook in een mand liggen maar gewoon in mijn bed.
Welterusten.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten