maandag 18 juli 2016

Familiebezoekje

Net nog even op de valreep voor de vakantie had ik vanmorgen visite.
Een stel dat hier nu op vakantie was en ook zeer regelmatig terug gaat komen wilden graag komen kennis maken. Ze willen ons namelijk graag gaan helpen met het begeleiden van dieren en als ze weer deze kant uit komen lege benches mee brengen. Super fijn natuurlijk! Zeker als mensen al weten vaker in het jaar te zullen vliegen. Ik maak graag tijd vrij voor zulke visites. Ik snap dat mensen willen kennis maken. Ze nemen straks toch een dier van ons mee. Dan wil je wel weten of dat te vertrouwen is. 
En daarbij vertel ik natuurlijk graag over mijn passie. Het was een zeer fijn gesprek waarbij zeer helder was dat wat wij doen allemaal vooral uit liefde gebeurd. 
Een heel ander iets waar wij tijdens zo'n gesprek van genieten is dat wij zien dat floppy haar aandacht komt halen bij voor haar wildvreemden. Zo knap! Een paar maanden geleden sprong ze nog van angst hier over de schutting en nu komt ze zelf haar knuffels halen, zelfs bij visite. Dat zijn voor mij echt de mooiste momenten. Als ik zie hoe een hond helemaal uit haar schulp komt en zelf initiatief neemt, geeft mij heel veel voldoening. Een tijd geleden maakte ik mij nog zorgen of ze wel plaatsbaar was.
Maar ik zie haar nu zo veel grote stappen voor uit maken dat ik haar toekomst wel positief zie.
Na de vakantie ga ik maar weer eens een oproep plaatsen.


Voor vanmiddag stond een totaal andere visite gepland. Een familie bezoek zelfs. Het was er niet één waar heel halsreikend naar werd uitgekeken. We hadden onze half jaarlijkse controle bij de tandarts.
Ach ja, moet ook gebeuren. Hier is een controle standaard inclusief gebitsreiniging. En mocht je dan wat hebben dan wordt er een vervolgafspraak gemaakt. 
Iedereen vertrok weer blij van de stoel. Niemand had een gaatje. We hebben allemaal weer een gepolijst gebitje. Als we nu de mensen op de kade uitzwaaien als de cruise vertrekt weerkaatst het zonlicht op onze tanden.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten