woensdag 20 juli 2016

Dumpplek voor mannen

Nadat we vanmorgen allemaal heerlijk uitgeslapen hebben zijn we op pad gegaan.
Eerst naar de wallmarkt om een ontbijtje te scoren.
Broodjes in overvloed. Met glazuur, zonder glazuur, met kaneel enzovoort enzovoort. Het is allemaal mierzoet en niet alleen per stuk te verkrijgen maar ook per 2,4, 6 en 12 stuks.
Dat niet iedereen tonnetje rond is, is echt een wonder. Je moet van goede huizen komen om al dat lekkers voorbij te lopen en voor een gezond meergranenbroodje te kiezen.
Omdat wij over het algemeen voor de gezonde kant gaan, mogen we ons nu tegoed doen aan de ongezonde hoek. 
Na het broodje zijn we door gereden naar de eerste Mall die we in gedachte hadden.
Wat een enorme hoeveelheid winkels! En wat een kilometers kan je dus lopen! Dat laatste is weer heel belangrijk voor de Pokemon jagers onder ons. Ja, ook bij ons zijn er gezinsleden aangestoken door het virus. Ik heb er geen verstand van, maar wordt natuurlijk wel over het één en ander op de hoogte gehouden. Zo weet ik dat je vijf kilometer moet lopen om een Pokemon ei uitgebroed te krijgen.
Gelukkig hoeven echte kippen niet zo veel te bewegen voor een ei, anders duurt het wel erg lang voordat je een doosje vol hebt. 
Maar vijf kilometer lukt wel in een mall, zeker als je een puberdochter bij je hebt.
Voor puberzonen is een mall natuurlijk minder interessant, maar daar hebben ze marketingtechnisch ook over nagedacht. Ze hebben hier dumpplekken voor mannen. Is weer eens wat anders dan een dumpplek voor honden. Vrijwel elke mall heeft wel een Apple store. Daar vindt je de mannen die door hun vrouwen zijn gedropt. Zijn ze uitgekeken bij Apple dan stuur je ze gewoon door naar Microsoft. Genoeg leuke snufjes die uitgeprobeerd kunnen worden. Wat dacht je van virtueel gamen?


Reactie van mijn puberzoon na het virtueel schieten "het is maar $800, valt wel mee toch?" 
Helaas Youri, in nog geen 800 jaar. 
Om 17.00 uur hebben we het opgegeven. Of eigenlijk gaven onze voeten het op. Helemaal klaar waren we ermee. 
Na een kleine mini vergadering in de auto met als hoofdpunt op de agenda "wat eten we vanavond" werd de weg vervolgd naar jawel alweer de wallmarkt. Dit keer om spulletjes voor een spagetti gerecht te halen. Mijn eerste keus was het niet. Ik kook namelijk het hele jaar al en had nu zo gehoopt op eens twee weken zonder pannen. Gelukkig was Erik bereid om het kookgedeelte op zich te nemen. 
Zo is het voor mij ook eens echt vakantie. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten