zaterdag 20 juni 2015

Ander projectje

Vanmorgen waren we van plan even uit te slapen. 
Niet te lang, want de pups zouden opgehaald worden, maar wel wat langer dan wat onze buurman ingepland had.
Hij kwam vanmorgen bij ons om 8.40 aan de bel om te vertellen dat hij ging snoeien.
Eh, ja en wat moet ik met deze informatie? Nou, ze wilden graag op de container staan om er beter bij te kunnen. Nou vooruit dan maar. Beetje jammer van ons uitslaapmomentje. Gelukkig bestaat het weekend uit twee dagen en gaan we morgen in de herhaling.
De pups zijn allen naar hun nieuwe huisje gegaan. Het is nu wel stil hoor. Ze waren zo vrolijk aanwezig met hun zachte kefjes en speelgeluidjes.
Ik heb het hondenhok goed schoongeboend en uitgespoten en de kleedjes weer gewassen.


Er zou een nieuw nestje komen, maar dat wordt een weekje uitgesteld. Deze hondjes kunnen toch nog een weekje langer bij de moeder op lokatie blijven. Hoe langer bij de moeder en bij elkaar hoe beter. Zeker als de tuin of omgeving ervoor geschikt is.
Tot die tijd hebben we een ander project. Een hondje uit het asiel. Geadopteerd door iemand die eind juni naar Nederland gaat, maar het hondje niet tot die tijd in een hok wilde laten zitten.
Snap ik wel, want het hondje is bang en schuw. Elke dag langer in een hok zou het er niet beter op maken. Dan kan ze beter in mijn veilige roedel ontdekken hoe leuk mensen zijn.
We hebben in een paar uur al weer vordering gemaakt. Ze is al verhuisd van het uiterste hoekje van de tuin naar het muurtje bij ons zitje.


Is het geen plaatje met die prachtige blauwe ogen? Ik snap wel dat je daar voor valt. Dat schuwe komt wel goed. Straks is het niet alleen een plaatje maar ook nog eens een sociaal hondje.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten