dinsdag 2 september 2014

Opperdepop

Voor vanmorgen stond er op de lijst " boodschappen doen". 
Nou, hoe moeilijk kan het zijn! Over het algemeen lukt boodschappen doen mij best aardig en kan ik dat ook redelijk snel. Maar vanmorgen niet! Dat lag niet aan mij maar aan de supermarkt.
Het was er weer eens leeg en dit keer goed leeg!
Ze probeerde dat nog een beetje te maskeren door dezelfde producten op verschillende plekken meer te leggen. Nee, het was nog niet zo erg dat de bananen tussen de koekjes lagen, maar wel bijna.
Er was niet veel fruit. Normaal liggen de bananen vooraan en daarna hebben we meloenen, mango's, avocado's en ananas. Bananen waren er meer dan genoeg. Ook op de plekken waar normaal de meloenen liggen en zelfs op de plek van de mango's. Kijk zo kan je doen alsof je heel veel hebt, maar dat valt dus eigenlijk vies tegen.
Ik wilde graag meloen, ging niet door. Toen door naar de tomaten en de paprika's. Hadden ze ook niet.
Ehhhh even omschakelen, broccoli hadden ze wel.
Ik zal jullie verder niet vermoeien met mijn boodschappenlijstje want die was lang en is nog steeds lang. Ik was het zo zat na keer op keer misgegrepen te hebben dat ik alleen de boodschappen voor vandaag heb meegenomen. De rest komt wel. In het ergste geval is er altijd nog een Albert Hein. Die heeft eigenlijk alles altijd wel op voorraad.
Vanavond had ik les. Of nou ja Luna had les, maar die stuur je niet alleen. Dat is namelijk ook juist het punt, we hebben les om Luna te leren bij ons te blijven. Als ze nou eens zou leren luisteren kan ze lekker mee naar plekken waar ze kan rennen. Nu durf ik haar buiten het hek echt niet los te laten. Ik weet zeker dat ze er vandoor gaat. Ik hoop door het onder andere aanleren van de commando's hier en blijf dat ik haar kan gaan vertrouwen.
Vanavond dus les 1. Luna vond het berespannend! Piepen, hoog blaffen, hard kwispelen. Ze wist van gekkigheid niet wat ze moest. We hebben attentie oefeningen gedaan en een stukje volgen.
Ze vond het allemaal erg leuk. Bij thuiskomst was ze er nog helemaal druk van en ging meteen met Tico rennen en spelen. Ik geloof wel dat ik haar er een plezier mee doe. Mijzelf in ieder geval wel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten