woensdag 15 juli 2015

Sluipmoordenaars

Terwijl de dames maar weer eens een dagje strand gingen doen hebben Youri en ik ons hier vermaakt.
Is helemaal niet zo moeilijk, met vijf honden om je heen heb je genoeg te doen.
Vanmorgen hadden we een klein regenbuitje. Ik zal niet klagen. Niet omdat regen hier zo hard nodig is en omdat regen hier qua frequentie natuurlijk niet te vergelijken is met Nederland. 
Ik zag de druilerige foto's uit Nederland weer voorbij komen, ben blij dat ik hier zit.
Klein nadeel na zo'n bui is dat de tegels binnen er zo smerig van worden. Niet omdat mijn dak lekt maar omdat mijn honden het zo geweldig vinden om van buiten naar binnen en weer naar buiten te rennen. Vanmorgen dus gedweild.
Vanmiddag was het opeens verdacht rustig qua honden. Ik miste er een paar. Meestal zie ik ze wel ergens. Of ze zijn in de keuken of in de tuin met elkaar aan het donderjagen, maar ik hoorde en zag niks. Dat is vreemd. Het zijn net kinderen, als het stil is klopt er iets niet.
Toch maar eens een kijkje nemen. Zie ik ze rond het zwembad hangen.
Waren ze een leguaan aan het opjagen. Deze lag er al een tijdje in en wilde er graag uit. Telkens waar hij aan de rand zijn kop boven water stak zag hij twee hondenkoppen boven zich.
Leguaan naar de andere kant, Tico en Jack naar de andere kant. Het was net een slapstick.
Tot zo ver was het leuk, alleen ik weet nu al dat het niet leuk eindigt. Ik weet precies waar mijn twee moordenaars toe in staat zijn.
Youri heeft mij geholpen. Kon ik mooi wat foto's maken.



Zie je Tico verdekt opgesteld staan tussen de struiken? Een sluipmoordenaar, dat is het. Hij is de beste rover hier van alle dieren. Hij wint het zelfs van poes. 
Maar gelukkig was ik hem dit keer voor. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten