zondag 12 juli 2015

Keuze gemaakt

Na lang wikken en wegen, de voors en de tegens naast elkaar leggend hebben we een keuze gemaakt.
Jack blijft niet. We gaan back to basic en terug naar drie wetende dat als we richting Nederland gaan het er waarschijnlijk twee zijn.
Heel praktisch gezien is twee in de auto beter te doen dan drie. Ook drie keer pensionkosten is een aardige bak geld en voor twee beter op te hoesten.
Maar naast het financiële en praktische plaatje heeft Jack zijn eigen toekomst bepaald.
Hij heeft namelijk deze week een aanvaring met Tico en met Storm gehad. Tico schrok van Jack zijn aanval en heeft hem twee dagen ontweken.
Storm daarentegen gaat in de tegenaanval wat een klein wondje opleverde.
Tja, toen was de toekomst voor Jack bepaald en die was niet hier. 
Ik wil geen strijd in de roedel om rangorde. Die rangorde was namelijk keurig bepaald en dat was juist zo heerlijk aan deze honden. Hierdoor kon ik makkelijk een fosterhond erbij hebben, dit gaf nooit gedoe. Jack zit midden in zijn pubertijd en zal dat ook nog wel even blijven. Een tijd waarin hij gaat proberen hoever hij kan gaan. Niet alleen bij ons, maar ook binnen de roedel. Natuurlijk is het vanzelf een keer uitgevochten maar daar wil ik niet op wachten. Ik wil namelijk zonder gedoe telkens weer een nieuwe fosterhond toe kunnen voegen.
Maar niet getreurd, Jack krijgt een ontzettend lief baasje. Hij gaat namelijk mee met Bella. 
En dat komt goed uit want Bella en Jack zijn hele goede maatjes.



Regelmatig liggen ze zo naast elkaar, lief toch. In de nieuwe roedel waarin hij terecht komt krijgt hij nog een mooie dame om zich heen en een hele oude heer. 
Vrijdag is het zover, dan gaan we afscheid nemen van Bella en Jack. Het zal niet makkelijk zijn, maar het is goed zo. Wij hebben onze taak volbracht en geven Jack een prachtige toekomst.
Een toekomst die hij zonder onze inzet niet meer had gekregen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten