woensdag 25 juni 2014

Weer veel blije gezichten

Het geeft toch wel een zeer goed gevoel om te zien en te ervaren hoe we gemist zijn.
Uiteraard gaat voor iedereen het leven gewoon door, maar nu je er weer even bent zijn er velen die je dan ook willen zien en spreken.
Daar probeer ik dan zo veel mogelijk rekening mee te houden en probeer wat in de agenda te schuiven.
Dit maakt dat de dagen wel vol zitten, maar dit keer niet met verplichtingen maar met leuke dingen.
Vandaag heb ik mijn oude werk bezocht.
Erg leuk om de cliënten weer te zien en te spreken. Natuurlijk mijn collega's ook, maar die spreek ik ook nog via de social media. De cliënten vrijwel niet. Tevens wisten ze niet dat ik kwam, dat was dus een totale verrassing. En die werd gewaardeerd. Alsof ik niet weg was geweest kreeg ik weer alle ins en outs te horen. Erg leuk om ze zo enthousiast te zien. Misschien volgende week nog een keertje inplannen.
De avond werd ingevuld met een etentje bij Tasty wok. De naam lijkt op die van een Chinees restaurant  maar zo mag je het eigenlijk al niet eens meer noemen.
Ja, je kunt er Chinees eten, maar daar is dan ook alles mee gezegd. Ze hebben er zo veel, te veel om op te noemen en op te eten. Het is elke keer weer nadenken en kiezen, want je zit een keer vol.
Het is een All you can eat principe in de vorm van een groots buffet.
Dat hebben we nergens op Curacao. Eigenlijk ook niet een echte Chinees.
Zelfs Youri als redelijke eter krijg je hier enthousiast mee naar toe. Als toetje eindigen we standaard bij de chocolade fontein, dat is toch wel om je vingers bij af te likken.
Nu ben ik me geestelijk aan het voorbereiden op morgen.
Maud is aan de beurt om te shoppen........ De winkels die al genoemd zijn; H&M, C&A, Primark, the Sting, New Yorker. Ik denk dat we maar om 7.00 uur opstaan anders redden we het niet eens op één dag.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten