vrijdag 27 juni 2014

Oude gewoontes

Vandaag hadden we een dagje niets. Of in ieder geval geen visite.
We vinden het hardstikke leuk om iedereen te zien en ons verhaal te doen, maar nu even een day off.
De kinderen wilden heel graag naar een zwembad met veel waterglijbanen.
Die hebben we namelijk niet op Curacao. Tenminste, we hebben één resort dat een glijbaan heeft, maar ik begreep dat de dagprijs zwemmen niet mis is.
Kunnen we dat beter hier doen, maar waar?
Onze eerste gedachte was het Tikibad. Maar wat schrok ik van de prijs (€20 pp) en de referenties (vies, bloed op de grond enz) Mmm, wat dan?
Centerparcs dan? De Eemhof ligt hier redelijk in de buurt, maar die kennen we nu wel.
En alle andere parken liggen een behoorlijk eindje weg. Plus daarbij mag je voor een dagkaart centerparcs ook wel aardig de knip trekken. Doen we dus ook niet.
Uiteindelijk is het de Brake in Nunspeet geworden. Drie glijbanen, een stroomversnelling, whirlpool en sauna. Kinderen blij, mama blij!
Aan het eind van de middag hebben we nog een kleine pitstop bij een slager gemaakt.
Niet zo maar een slager, maar ONZE slager. Haha, er is niets van ons aan, maar we komen er al zo lang! Toen we nog in Almere woonden haalden we er regelmatig filet american en eiersalade. En echt, er is geen slager die dat kan evenaren. Natuurlijk hebben we ook andere slagers geprobeerd, maar deze maakt filet waar je je vingers bij op eet.
Toen we niet meer in Almere woonden probeerden we toch als we er langs reden even daar te stoppen. Dat lukte met enige regelmaat.
En nu vandaag hebben we weer ons vertrouwde bakje filet gehaald. En nog wat andere lekkere dingetjes om samen met oma knus op de bank een film te kijken. Gezellig!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten