zondag 5 januari 2014

Zondagse rust

Zondag is een dag die wij normaliter vrij rustig doorstaan.
Als er niet gewerkt moest worden, dan werd er gerelaxt.
En dat was nou precies wat we voor vandaag op het programma hadden staan.
Vanmorgen zijn we weer begonnen met ons vaste rondje door het resort.
Het missen van een kat heeft ook nog zijn voordelen, namelijk een dagelijks stukje beweging.
Ook vandaag weer waren alle rondes zonder resultaat. De moed begint ons al wel in de schoenen te zakken en langzaam komt hier het besef dat we poes wel eens nooit meer zullen vinden. Voor de kinderen is dit best heftig.
Eerst van heel veel mensen in Nederland afscheid moeten nemen, maar met wat je dierbaar is naar Curacao gaan. In ons geval ons gezin en daar vallen de huisdieren ook onder.
Om nu meteen hier al weer afscheid te nemen van poes is iets wat we liever nog niet deden.
Maar goed, ze hebben hier heel veel katten die smachten en wachten op een liefhebbend baasje dus het zal er wel op neer komen dat we één van die katten hierin gaan voorzien.

Vanmiddag hebben we voor de eerste keer het strand bezocht. Op het resort zelf is de mogelijkheid om een bij een restaurant aan zee een sappie te doen. Aangezien we bonnen hadden gekregen voor een welkomstcocktail werd dit restaurant onze bestemming.


Buiten het resort direct om de hoek ligt ook een baai/strand genoemd daaibooibaai.
Daar schijnen ze een tentje met de lekkerste patat speciaal en frikandellen te hebben.
Mmm, dat wil Youri maar al te graag uit proberen en als afsluiter van deze dagen die nog kerstvakantie heette zijn wij dan ook naar dat strand gegaan.
Onder het genot van een zonsondergang waarvan er nog heel veel zullen volgen, hebben we ons tegoed gedaan aan boven genoemde snacks. En oké, ik moet toegeven het was niet onaardig.

Vanavond kwam toch enige stress om de hoek kijken.
Hoe laat moeten we er morgen uit? Wat moet ik meenemen? Heb ik binnen of buiten gym? Mam, heb jij wel mijn koelboxtas meegenomen?
Nee kind, sorry. Maar nou hoefde ik in Nederland tijdens de verhuizing natuurlijk ook nergens aan te denken, dus hoe kan ik dat nou vergeten zijn!
Aluminiumfolie doet wonderen, ook hierin blijft een broodje best goed.
Ben benieuwd hoe het ze morgen gaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten