donderdag 10 juli 2014

Geroutineerd

Het is zo ver. We gaan weer verhuizen.
Alles wordt weer opnieuw ingepakt en alle meubels worden weer uit elkaar gehaald.
Het voelt alsof het vorige maand pas uitgepakt was.
We zijn er gewoon geroutineerd in geworden.
Ik heb wel eens uitgerekend hoe vaak ik in mijn leven al verhuisd ben. Schrik niet, de verhuizing naar Curacao was mijn 11de keer van huis veranderen. 
Zaterdag is het zo ver en vandaag zijn we maar eens begonnen met pakken. Ik heb al aardig Curacaoos bloed, ik maak me er niet druk om.
Wat vandaag niet ingepakt is komt morgen wel en anders halen we het volgende week nog wel op.
Nu scheelt het natuurlijk dat we niet echt een tijdsdruk kennen. Het huis is nog niet verhuurd, dus hoeven de spullen er ook niet extra snel uit.
Ook is de afstand tussen het oude en het nieuwe huis niet zo heel veel. Dat maakt dat je makkelijk een paar keer extra heen en weer rijd. Het is geen verhuizing van Den Haag naar Almere.
Zaterdag gaan we in ieder geval de grote meubels verhuizen. Het gaat op een echte Curaçaose manier namelijk in een pick up truck. Ik ben heel benieuwd, ik zal foto's plaatsen in het blog.
Poes zal weer aan een week opsluiting moeten geloven. Zal ze niet leuk vinden, maar is voor haar eigen bestwil. Poes heeft het enorm naar haar zin hier. Heerlijk buiten, diertjes vangen, chillen in de zon. Dat mag straks allemaal wel weer, als ze gewend is aan het nieuwe huis.
Voor de honden wordt het fantastisch, vooral Luna krijgt haar vrijheid weer terug. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten