maandag 17 september 2018

Weer een klus geklaard

De afgelopen twee weken stonden in het teken van het huis van Maud. Zo kreeg ze haar sleutel en nog geen 1,5 week later kon ze erin.
Dat maakte dat we veel tijd besteed hebben aan verven en behangen, mee naar de bouwmarkt, mee naar kwantum. Allemaal reuze handig ook met de auto van mams. Afgelopen zaterdag hebben we dan alles overgebracht. Ondanks dat het allemaal uit maar één slaapkamer kwam, was het toch nog aardig wat. Inmiddels zijn de dozen uitgepakt en hangen zelfs de lijstjes aan de muur.
Maud heeft de foto’s al op Facebook gedeeld, maar voor degene die niet met haar bevriend zijn, zie hier het resultaat.





Nou, volgens mij lijkt me het daar prima vol te houden zo.
En dan die andere twee rakkers. Rood en rood wit van kleur. Die hebben elkaar wel gevonden. Er is geen gekrijs meer naar elkaar. Ze eten zelfs uit hetzelfde bakje, ook al hoeft dat helemaal niet. Ze zijn nog steeds veel boven. Tico is het nog steeds niet eens met de gezinsuitbreiding en jaagt Tommy naar boven. Niet leuk en niet de bedoeling. We gaan morgenavond daar eens even tijd in steken. Dan gaan we Tommy van boven halen en pontificaal beneden op de bank bij ons zetten. Eens kijken wat Tico gaat doen. Ik hoop voor hem niet veel, anders worden we echt heel boos.
Ondertussen vermaken ze zich best boven. Duvel heeft uitgelegd hoe het zit met de horren en naar buiten kijken.


Deze plek is goedgekeurd. 

 








Geen opmerkingen:

Een reactie posten