donderdag 6 september 2018

Een nieuwe stap

Gisteren was ik te moe om nog een blog te schrijven. Ook was het inmiddels laat.
Het wordt steeds lastiger om te blijven schrijven. De invulling van mijn dagen zijn nu totaal anders dan op Curacao.
Hetgeen waar ik nu over schrijf ik toch meer privé dan dat het op Curacao was. Op Curacao was het voor mij veel makkelijker, er was geen dag hetzelfde met alle fosterhonden. Het is nu veel lastiger om onderscheid te maken in wat ik wel en niet wil delen.
Ik heb dan ook besloten om nog te schrijven tot de introductie van Tommy in de roedel. Dat zal al vrij snel zijn.
Er is deze week namelijk veel gebeurd. Maandag kreeg Maud te horen dat er een appartement voor haar beschikbaar was. Maandag is ze gaan kijken, dinsdag heeft ze besloten het te doen. Gisteren hebben we een voorverkenning bij een aantal woonwinkels gedaan voor inspiraties en ideeën en vandaag ben ik met haar meegeweest de sleutel ophalen.
Dit was in Amsterdam. Het was maar goed dat we al besloten hadden dat ik mee zou gaan, anders had ze met het openbaar vervoer gemoeten. Dat is normaal geen ramp, maar het was nu wel heel erg noodweer. We reden op de waze app naar het kantoor toen waze aangaf dat er een overstroming was.


Ik had geen idee wat ik daarvan moest verwachten. Een afgesloten weg? Of wegdek wat weggespoeld was ofzo? Het bleek een enorme hoeveelheid water op de weg te zijn. Echt wel zo veel dat je maar beter niet kon hebben dat je auto in de plas afsloeg. Maar we hebben het gered. We zijn zonder natte voeten aangekomen.
We hebben het gehele contract doorgenomen en de sleutel in ontvangst genomen.


Op naar het huis, ik was natuurlijk ook ontzettend nieuwsgierig.


Het is een knus appartement met een aparte slaapkamer, badkamer en keuken. In Almere trouwens, vlakbij school en werk. Ideaal dus.
Qua vloer hoeven we er niks meer aan te doen. Verven en behangen is wel nodig. En dus gaan de kluskleren maar weer uit de kast. Ze lagen er nog njet zo lang in, maar zijn alweer nodig. De aankomende tijd zullen we het huisje aan gaan kleden zodat Maud kan verhuizen. Weer een hele nieuwe stap in haar leven.
En Tommy? Die komt dan bij ons wonen. Dit omdat Maud geen mogelijkheid heeft hem daar naar buiten te laten en het voor duvel ook gezelliger is.








Geen opmerkingen:

Een reactie posten