zondag 2 september 2018

Eerste keer

Vandaag hadden we voor de allereerste keer sinds jaren weer een verjaardag. Die verjaardagen waren er natuurlijk altijd al wel, maar zonder ons.
Mijn vader had de aftrap. Hij was de eerste die zijn verjaardag kon vieren in volledig gezelschap. Bijna dan, Maud was afwezig. Die had vandaag haar allerlaatste werkdag bij de Albert Heijn. Haar baan als broodmeisje had ze naast haar bijbaan in het Flevoziekenhuis aangehouden, maar dat werd toch wat veel. Nu ook deze week voor haar de opleiding weer start was dit het moment om afscheid te nemen.
Wij hadden dus een autorit, een verjaardag en weer een autorit voor de boeg. Dat zou voor de honden lange dag alleen zijn. 
Vanmorgen eerst maar even een goede wandeling in het bos gemaakt, dat was het minste wat we konden doen voor we vertrokken.



Wat denk je? Zou hier een ree geplast hebben? De honden vonden het unaniem een lekker geurtje.
Daarna dus op pad. De verjaardag was erg gezellig. Door het lekkere weer was het in de tuin, heerlijk. 
Het was leuk om iedereen weer te zien en te spreken. De tijd vloog voorbij.
Vanavond 21.15-21.30 waren we weer thuis. En wat waren de honden blij! Och och, rondjes werden gedraaid, dansjes gemaakt.
Ze hadden het super goed gedaan. Het was voor hun de eerste keer dat ze zo lang binnen alleen zaten. Op Curacao waren we eigenlijk nooit 9 uur lang weg. Nu waren we lang weg en zaten ze binnen. Maar niks aan de hand. Alles was schoon, droog en heel. Super!




Geen opmerkingen:

Een reactie posten