vrijdag 14 september 2018

Prima leven daarboven

Er zijn van die dingen waarvan je hoopt dat ze nog zo gaan als ze gingen voor we vijf jaar geleden vertrokken. 
Toen we hier nog woonden kwam er eens in de zoveel tijd een visser uit Urk langs die vers gerookte zalm aan de deur verkocht. Die was toch wel zo verrukkelijk dat je wel zorgde dat je daar contant geld voor in huis had. Nu we weer in Nederland woonden waren we heel benieuwd of de zalmman, zoals we hem altijd noemde, nog steeds langs de deuren kwam. Maar we weten het antwoord hoor, dat is een dikke ja. En lekker dat het was!


Terwijl wij van een lekker stukje vis genieten wordt er op Curacao keihard gewerkt. Rosanna en Patrick Kluivert zijn op het eiland voor de opnames voor TLC. Ook is er een start gemaakt met de bouw van het center. De hekken worden geplaatst en de grond egaal gemaakt.


Het is op Curacao op dit moment echt ontzettend warm. Er is weer een orkaan in de omgeving, dus dat betekent weinig wind en bloody hot. 
Ik heb met ze te doen, het valt niet mee om nu te moeten klussen. Daar is klussen in de hitte in Nederland niks bij. Toch had ik er ondanks de hitte natuurlijk wel graag bij geweest. Ik zal ondanks dat ik het allemaal niet meer zelf mee maak wel regelmatig een update geven.
Ondertussen zijn Tommy en duvel elkaar aan het aftasten en leren kennen. Dat gaat niet helemaal zonder slag of stoot. Duvel verdedigt zijn domein. 
En ook de honden vinden Tommy nog niet bij het interieur horen. Tommy woont dus nog veel op de eerste verdieping. Hij heeft al eens op de trap naar beneden gekeken, maar daar is het bij gebleven. Nu is Youri ook veel boven, dus Tommy komt niks tekort. Als ik deze foto zie denk ik zelfs dat hij helemaal niet meer beneden gaat komen. Prima leven daarboven.











Geen opmerkingen:

Een reactie posten