maandag 3 september 2018

Varkentje wassen

Het uitlaten van de honden in ons eigen wijk is nog steeds een vertoning. Met drie honden aan de riem lopen is niet makkelijk.
Het zijn dan ook nog eens drie verschillende honden. Lexa, de bangerd die het liefst achter me loopt en dan Luna die de hele weg voorop wil lopen en overal als eerste wil zijn. Tico vergeet dat hij aan de lijn loopt en slingert van links naar rechts. 
Mijn armspieren hebben het nogal eens te verduren. En soms heb ik het geluk uit elkaar getrokken te mogen worden. Het is net een lesje crossfit, wat een boffert ben ik toch.
Als we dan eindelijk wat relaxter lopen komen we een kinderboerderij tegen. Hop, alles meteen in opperste paraatheid. Wat doet dat varken daar in de bosjes? Kom maar eens hier, dan zullen we dat varkentje eens wassen. Maar het varkentje kwam niet.


Als het gevaar geweken is kan er weer door gelopen worden. Ja zo duurt een rondje rondom het wijk wel even. Gelukkig hebben we de tijd.
In en rond het huis vorderen we gestaag. Er begint wat aankleding te komen en er is tijd voor activiteiten die minder hoog op de prioriteitenlijst stonden.
Zo heeft Maud vanaf vandaag ook een bed als ze komt logeren. Alleen een matras op de grond is ook niet alles. Nou hoor ik iedereen denken, maar jullie hadden toch een bed van Maud op Curacao? Ja klopt, een bed met een vrij hoge achterkant. Die achterkant paste niet onder het schuine deel van de zolder. Dat bed hebben we op Curacao verkocht en een bed zonder achterkant gekocht voor hier. 







Weer een item weg op de to do list. Nog een paar dingen te gaan waaronder het hangen van de deuren in de pax kasten. Langzaam aan wordt het huis meer thuis.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten